Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  Gods and Heroes: Rome Rising

2007.07.07. 18:12 | tzs-007 | 2 komment

Szeretem az RSS-t, mert nem kell órákat böngésznem a híroldalakat, és mióta Thunderbirdöt használok, a mosógépem is tisztábbra mos. Így találtam rá a Perpetual Entertainment - az ő nevükhöz kötődik a Star Trek Online is - által fejlesztett, Gods and Heroes nevű MMORPG-re, ami mitológiai alapokon nyugszik és az ókori Rómába viszi el a játékosokat. A nevéből is sejthető, hogy nem hétköznapi földmívelő parasztembereket kell majd alakítanunk, hanem olyan hősöket, akik isteni erőkkel is rendelkeznek, és rajtuk keresztül az Istenek erősen befolyásolják a világot.

Végre egy játék amit nem a kínai mangagépezet készít, ez egyből lejön a grafikából és a rövid előzetesből is. Lássuk.
Isteni Erők Viselése: Hősünkkel kiválaszthatunk egy Istent, melyhez ha eléggé lojálisak vagyunk - hetente gabona és étel áldozat, lefekvés előtti imádkozás - akkor megengedi, hogy használhassuk végeláthatalan és mindenható erejének egy körömpiszoknyi részét, mely elég ahoz például, hogy földrengést idézzünk elő. A hátránya a dolognak, hogyha egyszer megválasztottuk az Istenünk által kijelölt utat, nem fordulhatunk vissza.

Korszakalkotó Csapat alapú irányítás:
Elérhetőek lesznek, különféle csatlósok, akik bár NPCként, de követni fognak, hasonlóan, mint ahogy eddig a kedvenc kisállatjaink (pet) tették, a különbség az, hogy ezek lehetnek, papok, katonákok, íjászok és mindenféle mítikus teremtmények (gondoljunk csak a 300 c. film jeleneteire). Ezzel egyszer és mindenkorra megoldottuk a kérdést, arra az esetre, ha a 10 éves Pistike ennyit ír a chatbe: "h3LP INST4 PLZ N0W!!4! GOGOGO!":)

Kapunk majd Kaland alapú és Történet irányította küldetéseket is, utóbbiban kiválasztott Istenünk által megszabott kalandokban kell részt vennünk, ezzel bizonyítván neki hűségünket, amit kellőképpen fog honorálni. (Nesze csoki!)

Tele lesz még szebbnél szebb bélkiforgatós animációkkal, amilyet még soha nem tapasztaltunk:) (idézet a hivatalos honlapról:D "gut-wrenching animations")

Karakterek szintjén ugye nem hiányozhat a Gladiátor, de lehetünk Katonák, Misztikusok, Nomádok, Papok és Felderítők.

Istenek terén már kicsit bőségesebb a választék. Szerepet kapott Apollo[Scout], Minerva [Soldier], Bacchus[Mystic], Fortuna[Gladiator], Diana[Scout], Juno[Priest], Mars[Soldier], Mercury[Nomad], Trevia[Mystic], Nemesis[Nomad], Jupiter[Gladiator], Pluto[Priest]. Sajnos az általuk birtokolt erőkről egyenlőre nem találtam semmit.

A G&H:RR Bestiáriuma szerint szörnyekkel is rendesen el leszünk látva, a háromfejű Cerebrustól kezdve, a Kimérán (mitológiai és végre nem fantasy) keresztül, a Küklopszig, de nem hiányozhat a Hidra, a Medúza és a Minotaurusz sem. Ezek mellett persze lesznek még statisztaszerepez jutott csontvázak, zombik és egyéb, általam nem ismert mitológiai szörnyek.



Körülbelül ennyi a történet, akinek felkeltettem az érdeklődését, mindenképpen regisztráljon a beta tesztre amíg teheti.

A honlap nagyon szépre sikeredett, és elég sok info lejön belőle, egyenlőre inkább csak vizuális szinten, mintsem statisztikailag. A betatesztet tekintva a játék hamarosan a boltok polcain lesz. A játék egyébként még meg sem jelent, de az E3 és egyéb internetes magazinok máris a 2007-es év legjobbjai közé sorolta.

http://www.godsandheroes.com/
http://community.godsandheroes.com/

Címkék: előzetes mmog hírek gods and heroes mozgókép

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr34113610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AtomHUN 2007.07.16. 10:55:54

ez már megjelent? és lelehet a honlapról tölteni?

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2007.07.16. 15:32:48

még nem jelent meg, csak a beta tesztre lehet jelentkezni.
süti beállítások módosítása