Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  I HAVE NO P3N1S!

2007.07.19. 08:40 | tzs-007 | 5 komment

Ez volt az első mondatom a Second Life-ban, amikor valahogy sikerült megszabadulni az összes ruhámtól. 

Az a vicces, a társadalmi normák rögös útját egyengető politikai döntésekben, hogy néha egy akkora ostobaság végeredménye, hogy már fáj. Azt nem értem, ha a CNN konkrétan real-time közvetítheti az épp aktuális háborúkat, vagy olyan képeket adhat le ahol balesetben véres cafatokká válnak az áldozatok, esetleg gangsta bandák lövik pasztává egymást, akkor a szórakoztató ipar játékgyártásért felelős szekcióját miért utasítják arra, hogy a természettel ellenkező dolgokat tegyen bele a játékba? Mennyivel befojásolhatja egy modellezett 3D pöcs a fiatalok nemi identitásának, vagy gondolgodásbeli fejlődősőnek menetét, ha előbb egy nemi szervet lát, és csak utána kapcsolja be a Doom 3-at? Anno az Ovizsaruban volt egy ilyen beszólás egy 4 éves kislánytól, hogy "a fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk". Szeritnem aranyos. De a Second Life készítői úgy látszik kaptak egy olyan utasítást fentről, hogy ez mégsem így van. Gondolom, ha lehetne benne ölni, akkor az nem lenne baj. Na mindegy, egy ferde hajlamú világban élünk, és mostmár ezt a virtuális világokban is szenvednünk kell. Csak tudnám, hogy ezt a "kis" hiányosságot miért nem lehetett egy levehetetlen alsógatyával leplezni?

Címkék: second life

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr6120880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baajos 2007.11.01. 01:38:10

Figyu.
Csak halkan.
A second life-ban lehet pöcsöd.
Akármekkora bránered lehet!
Látszik is, van is, mozog is, és használható is. Persze csak az sl-ben:).
Menj bele jobban ott a témába rátalálsz a megoldásra, türelem kell hozzá.
üdv.

Immortal · http://www.empiroqkriticizmus2.gportal.hu 2008.01.12. 09:47:17

Kell egy ilyen Second Life játék! Persze ruhában kell a karakter.
Beszólnék egy-két FurryBuzinak, hogy álljon le a Yiffeléssel!

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2008.01.12. 18:26:04

Baajos: okéoké, de akkor is kicsit gáz ez így, akkor megoldhatták volna hogy ne lehessen levenni a gagyót SL nélkül...

Immo: tége meg nem is értelek:D Yiffelés?

Pszihó 2008.08.28. 10:21:22

Yiff Yiff Yiff Yiff :D

punyek: vannak boltok ahol vehetsz magadnak "kis játékszert", vagy akár készíthetsz magadnak is :D

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2008.08.28. 11:01:25

Á annyira nem merültem bele, bár lehet hgoy elhamarkodott volt anno, mert csak triallal teszteltem, de valahogy akkor is sántit ez nekem:D A műnemiszervkészítő kisiparosoknak meg biztos jól mehet a bolt:D
süti beállítások módosítása