Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  ♠♠♠♣♣ Full House

2007.09.13. 10:06 | tzs-007 | Szólj hozzá!

Akik szokták nézni Korda Guri bá' közvetítéseit a Sport1-en, azoknak nem újdonság a Straight, a Four of a Kind, a Pre-Flop, a Flop vagy a River kifejezések. Akik eddig még soha nem halloták - a keknoobok ugye:D - azoknak mondom, hogy a Poker nevű játékról van szó, és annak is a Hold'em változatáról.

Eddig is születtek már póker és más kártyajátékok PCre, de amiért ezt most mégis megemlítem, annak az az oka, hogy ez nagyon is megüti a szintet ahhoz képest, amit eddig megszoktunk. Mondhatnám úgy is, hogy új iskolát, irányzatot teremtett a kártyajátékok fejlesztőinek, a másik oka pedig, hogy csak többjátékos módja van, tehát nálam beleesik a MOG kategóriába, mivel egyszerre 10 human játékos nyerheti el egymás vagyonát. Szó szerint ugyanis a játékot valódi pénzben is játszhatják - bár ez nem tudom, hogy fér össze a szerencsejátékok béna (kapzsi) törvényeivel - vagy aki csak szusziban szeretné nyomni az játszhat a kaszinótól kért játékbénzben is. Ami kiemeli a többi sablon kártyajáték közül, az mindenképpen a grafikája, valamint az mmorpg-kre jellemző emóciók széles választéka. A játék ugyanis teljesen 3D-s motorral hajtott, így egy idő után - főleg ha first-person módban játszunk - úgy érezhetjük hogy tényleg az asztalnál ülve kopasztjuk a többieket. A játék kaszinóban játszódik, így még egy osztót is kapunk, aki figyelmeztet egy "It's your turn!" beszólással, ha elbambultuk a kör ránk eső részét.

Pénzünket nagyon hamar elbukhatjuk, de nagyon hamar meg is sokszorozhatjuk, függően attól, hogy hányan, milyen tétben és milyen szabályok szerint játszunk. A játékmotor lehetőséget ad Tournament-ek lejátszására is, amit időszakosan rendeznek meg, és ugyanúgy valódi pénz tétben is indulhatunk.

A játékhoz gyűjthető vagy vehető, úgynevezett PKR pont is, amiből karakterünk megjelenésén javíthatunk vagy ronthatunk ízlésünk szerint. Találkoztam már Dopeman jellegű agyontetovált gengszter figurával, vagy szende távolkeleti lánynak kinéző pokerfenoménnal, aki úgy kaszált, hogy mindenki csak pislogott. A pontjainkból vehetünk még különböző extra mozdulatokat is, például zsetonzsonglőrködés.

Kérdés, hogy mikor jönnek a különböző modok, pl. western hangulatban játszódó játék, vagy különböző moorpg-kben feltünő "pkr engine-el hajtott" kártyajátékok, esetleg más kártyák, vagy akár egész 3D környezetben bejárható kaszinók megvalósítása, mert az irány adott.

Ja és akkor a hab a tortára: a játék teljesen ingyenesen letölthető a www.pkr.com oldalról. Jó szórakozást, kellemes időtöltést okoz annak is, aki most ismerkedik a játék szabályaival, vagy nincs alkalma 5-10 embert összetoborozni, hogy élőben játszassák ezt az izgalmas játékot.

Címkék: mog hírek free mmog mozgókép

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr98164318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása