Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  Arckönyv

2008.01.11. 19:59 | tzs-007 | Szólj hozzá!

Elkezdtem Facebookolni, mer az jó, mint általában a social network-ök:), az alap szolgáltatás semmiben sem különbözik a magyarországon oly népszerű nyaralásos fotómegosztó portáltól, csak annyiban hogy ez sokkal jobb. Sajnos a nyelvi nehézségből adódóan annyi magyar tag nem lesz mint a wiwen, ez van.

Rengeteg alkalmazást lehet felvenni - hogy stílusos legyek - a karakterlapunkra, melyek a minket böngésző többi humanoid számára látható lesz, így mutatva meg mindenkinek asztrális és mentális valónk virtuális finoman cizellált lenyomatát, de miért is tépem itt a pofám. Találtam egy olyan alkalmazást mely World of Warcraft karinkat mutatja valós időben, azaz beállitjuk és onnantól Facebookunkban büszkélkedhetünk milyen szép és fejlett 70es karakterünk van.

Amúgy lehetőség van még sokféle játék applikálására is, amitől az egész social network egyfajta mmog-ként viselkedik. Talátlam 4 mmorpg app-ot, amiből 3 böngésző alaú mmorpg játék. A Perfect Warrior például egész jól meg van csinálva.. a grafikát leszámítva. Találtam egy MMORPG Listings nevű app-ot is, amivel felvihető bármilyen játék karaktere, amire kattintva megnézhetjük annak tulajdonosát is. Sajnos fejlesztés alatt van a hozzáadós rész, de böngészni lehet benne.

Címkék: offtopic facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr47293858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása