Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  warhammer-online.hu

2008.03.03. 09:17 | tzs-007 | 5 komment

Még ki sem jött a játék, honfitársaink máris rámozdultak a témára és elindították a rajongói honlapjukat, a warhammer-online.hu-t. Bár most még beta, hamarosan szerintem érdemes lesz odafigyelni. Aki érdeklődik a téma iránt annak a szerkesztéssel kapcsolatos segítségét is szívesen fogadják.

Címkék: honlap mmog hírek warhammer online

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr96363043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WARhu_Xion 2008.03.20. 17:49:27

Jó látni hogy más is készít WAR portált, de a hivatalos Magyar WAR oldalt a www.warhammeronline.hu oldaon a fórumot a www.warhammeronline.hu/forum oldalon míg a hír blogot a www.warblog.extra.hu címen érhetitek el!

Üdv, Xion - WARhu Team Member

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2008.03.20. 18:57:03

kösz kitettelek blogrollerbe, meg kaptatok RSS boxot is.

o/

Pszihó 2008.08.28. 10:17:56

Kár hogy nem nagyon van frissítve az warhammeronline.hu, és a fórumba se írnak szinte semmit...még a BöF honlapja is aktívabb :D (breakers.mlap.hu). De remélem ha kijön a játék kicsit több embert fog érdekelni! :D

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2008.08.28. 10:47:48

hát mostanában nekem se sok időm van cikkezni, de a warhammer online oldal talán azért fagyott be kicsit mert úgy hallottam hogy a beta teszt alatt derültek ki dolgok, hogy nem éppen úgy halad a fejlesztés ahogy mostanra kellett volna, szóval ha szerencsénk van eltolódik a kiadás, valószinü ezért is kevesebb a hír amivel az oldal foglalkozhat. találgatásokból cikkeket írni meg fölösleges.

Pszihó 2008.08.31. 09:58:41

Igazad lehet, de most hogy kijelentették, hogy szeptember 18-án kiadják nemhiszem, hogy (megint) eltolják. A hírek meg tényleg megcsappantak, ami azért lehet mert a fejlesztők egy része kint van Leipzigbe és ott osztja az észt :D
süti beállítások módosítása