Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  Anarchy Online ingyen

2007.07.09. 08:43 | tzs-007 | 4 komment

Úgy látszik esik az Anarchy Online népszerűsége, mert a Funcom most 2008 január 15-ig ingyenessé tette az AO alap verzióját. A program letölthető a hivatalos honlapról, de nem tartalmazza a kiegészítőket, kivéve a Notum Wars-t.

Valószínűleg vannak nálam profibb AO-sok, de azért leírom a véleményem. Első ránézésre "kicsit" idejemúlt a grafikája, nem csoda, hisz egy 7 éves programról beszélünk, DE! Az az irányítás az UI, és a többi alap dolog jócskán megelőzte a korát, mert a kezelése például majdnem teljesen megegyezik a World of Warcraftban megszokottal, bár a kamera automata visszaállítását nem találtam meg. A questek eleinte elég bugyuták, de inkább azt a célt szolgálják, hogy az ember megszokja az irányítást. Bár a grafika nekem akadt, ami furcsa egy ilyen öreg programnál, ettől függetlenül jól elszórakoztam vele.
Visszatérve a karakterekre, ezek nagyon széles palettáját kapjuk, eleve a 4 alapfaj, amely egyes achetípusoknak kedvez, szerintem jól ki lett találva, emellett a karaktertípusoknál a nanotechnikustól kezdve a titkosügynökig, 14 féle közül választhatunk.

Röviden ennyi, nagyon nem akarok belefolyni, mert aki ismeri annak nem tudok újat mondani, aki meg nem és még érdekli ez a digitális fosszília az meg próbálja ki maga. Szerintem megéri, mert ha túltettük magunkat vizuális énünk első megpróbáltatásain, maga a játék rendszere annyira összetett, hogy ez bőven feledtetni fogja a grafikai megvalósítás hiányait. Hardcore Diablósoknak nem ajánlom:)

Címkék: mmog hírek few days trial mozgókép

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr14114431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ashantye · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=561319 2007.10.30. 03:05:55

Szia :)

Az AO alap verziója már évek óta ingyenes. Én 2005. januárjától játszottam elég sokáig, és már akkor is az volt.
A grafikával nekem nem volt gondom, még az alapjátéknál sem. Láttam sokkal rosszabbakat újabb játékoknál is. A Shadowlands kiegészítőben pedig különösen szép helyek vannak (bár ehhez már fizetni kell).

Bár kb. 1 éve már City of Villains-t játszom, az AO gyönyörű napfelkeltéire azért még jól emlékszem. :)

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2007.10.30. 09:40:42

Hi!

Köszi a kiigazítást, de saját védelmemben annyit, hogy én a külföldi híeket követem figyelemmel, és ott ez a dátum szerepelt.

Egy haverom játszotta sokat az AO-t, annak idején csábítgatott is, de akkor még nem voltam kibékülve a havi díjas játékmóddal:)

A grafikáról vitatkozhatunk, de mondom ez egy öreg játék, nem is vártam többet:)

Ashantye 2007.10.30. 20:27:44

Igen, minden évben kihirdetik, hogy mennyire ingyenes januártól. :)

Csurit 2007.10.30. 23:23:29

Hi!!!

Hát remélem minél tovább ingyenes marad, mert nem rossz game.
süti beállítások módosítása