Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  Kis mmo nyelvlecke

2007.12.18. 17:33 | tzs-007 | Szólj hozzá!

Webisztáni barangolásaim során botlottam bele egy korábbi postba, ahol az online nyelvjárásokat vesézgették, és találtam egy Urban Dictionary nevű honlapot, ahol a különböző játékokban - is - használatos szavakat definiálták, mint például a w00t, pwned, n00b és társai... Valószínüleg ez csak az olyan n00boknak hasznos, mint amilyen én vagyok, de akik csak pislognak egy egy értelmetlennek tűnő szó vagy mondat láttán, talán annak is segít.

Címkék: offtopic

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr71268391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása