Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  Fotózz 9sárkányt

2007.06.13. 09:59 | tzs-007 | Szólj hozzá!

A 9Dragons című mmog, most screenshot készítő versenyt hirdet. A játékot még nem próbáltam, de szerintem nem sokban különbözhet a SilkRoad Online-tól. Ha játszol, vagy ettől aztán mostmár tuti ki fogod próbálni, egy jó időben exponált screenshottal még nyerhetsz is, és az esélyeid sem kicsit (annyira).

Nyertesek száma:
30 (6 nyertes/téma)

Díjak/téma:
  1. díj:
    1. 20 dollárnyi Acclaim Coins (ezzel spéci motyókat vehetsz)
    2. 50.000 arany (emmá' sima játékon belüli)
    3. Egy speciális +5-ös fegyó (húúú:)) Azt írják hogy durván halálos lesz emiatt:) Ja klán és szintspacifikus is lesz. Biztos:D Például, egy level 40-es Wu-Tang swordsman (szabadfordításban kardokember) szerezhet  egy "level 40 sword +5"-öt. Na hogy ez mitől klánspecifikus azt nemtom.

  2. díj:
    1. 50.000 arany játékban persze.
    2. Egy speciális +5-ös fegyó.
És akkor a kategóriák:

  1. Legjobb Karaktert bemutató - A lényeg hogy bemutasd, a karaktered, fegyvereid, felszerelésed, de a képen lehet még cimbora is aki szintén állig felfegyverzett. Jó ilyen barátokkal körbevenni magad, APEH ellenőrzés idején:). (Kategória: Character)
  2. Legjobb izé tájfotó(?) – Szóval a lényeg, hogy legyen rajta természet meg hegyek völgyek házak, csak mindezt próbáld úgy, mint egy fotós. (Kategória: Scenery)
  3. Legjobb guild bemutató – Guild képek, hogy bemutasd mekkora n00bok vagytok:) (Kategória: Guild)
  4. Legjobb "Refine" fegyó – Nemtom mi az a "refine", de biztos valami olyan mint WoWban az Epic vagy a Legendary. Szóval erről kérnek képet. (Kategória: Item)
  5. Legviccesebb kép – Érdekes ruhák, mozdulatok jelenetek, gondolom ami viccesnek számit. (Kategória: Funny)
Ha kedvet kaptál akkor töltsd le innen a 9Dragons-t, valamint ha megvan a nyertes kép, töltsd fel itt.

Címkék: mmog hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr22112880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása