Hírek, érdekességek, újdonságok vagy éppen régiségek az MMOG-k világából. KEK! n00b! lett a címe, mert amíg nem tudsz valamit n00b vagy, ha utána se akkor kekn00b:) Aki nem akar kekn00b maradni az olvasson.

» Osztódással szaporodik

» Több szem többet lát

Úgyhogy ha van kedved, időd, tehetséged néhanapján dobni egy cikket, nyugodtan szólj, lehet, hogy ezek a világot jelentő deszkák az újságírói karrieredhez:) Témák az egyetemes mmorpg-k világa, hírei, újdonságai, vagy specializálódhatsz egy bizonyos játékra is, de ha éppen hardveres vagy, az sem baj, hallottam már érdekes kütyükről amik jól használhatók játék közben (pl.: sörrel teli sörösdoboz [Potion of Superior Healing] :)) Jelentkezni lehet itt.

» WHMO:HU

Nincs megjeleníthető elem

» FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

» Stargate: Worlds

Nincs megjeleníthető elem

» Tabula Rasa HC Blog

Nincs megjeleníthető elem

  DR teszt

2007.07.02. 09:43 | tzs-007 | Szólj hozzá!

Jajj.. már bánom, hogy ezt beigértem. Azt nem értem, ha egy játékot totálba lekoppintanak a WoW-ról, akkor miért nem próbálják meg legalább az élvezhetőségi szintig eljuttatni például az irányítását, mert azon nagyon sok minden múlik, mondjuk az, hogy ne dögöljunk meg az első szörnytől aki szembejön és aki történetesen egy patkány. Igazából mindenre fel van készítve az irányítás, de normálisan bekonfigurálni azt már nem lehet.

Na mindegy ha ezen túl jutottunk, jön a következő letagadhatatlan példája a koppintásnak, mégpedig a quest-ek. A questek felvétele és leadása teljesen megegyezik a WoW-ban megszokottal, de a készítők még arra sem vették a fáradtságot hogy a felkiáltójelet és a kérdőjelet lecseréljék az NPC feje felett... (Jótól lopni nem szégyen?)

A harcrendszert pedig már nem volt sok kedvem tesztelni miután láttam, hogy a nyílpuska úgy lő, mint egy uzi, és az első monster után már szintet is léptem. Amúgy a szintlépés is tök olyan mint WoW. A skilleket meg már nem is néztem, mert az egész idegesített.

Amúgy ha valaki ingyenesen szeretne WoW utánérzést, és a WoW-ra sajnálja kiadni a havi ~3000HUF-ot, az tegyen egy próbát. Nekem nem jött be, de nagyon nem.

Következő tesztalanyom a Cabal Online lett, mert most olvastam hogy áttették Free-to-Play rendszerbe, szóval itt is csak a tagságért kell fizetni, és nincs havidíj.

3/10

Címkék: dungeon runners

A bejegyzés trackback címe:

https://keknoob.blog.hu/api/trackback/id/tr70112794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása